Postări

Se afișează postări din octombrie 2, 2020

BRAȘOV. Pacient căzut de la etajul 3 al Spitalului Județean!

Imagine
Polițiștii brașoveni fac cercetări după ce un pacient a căzut de la etajul 3, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Gravul incident a avut loc în urmă cu două zile. Din fericire, pacientul a supraviețuit! Detalii -  AICI ! 

BRAȘOV. Dosarul fostului șef de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, nesoluționat, la 5 ani de la reținerile făcute de DNA

Imagine
Apelul în dosarul în care fostul director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Brașov, Marius Mihăilă, a fost condamnat de Tribunalul Braşov la închisoare cu suspendare se desfășoară în ritm de melc. Astfel, la aproape 5 ani de când bărbatul a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, încă nu există o decizie definitivă.   Sentința în primă instanță s-a dat pe 29 ianuarie 2019, dar a fost atacată cu apel, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Brașov, unde se judecă în continuare. Cel mai recent termen a avut loc ieri, când instanța a amânat cauza, în vederea continuării cercetării judecătoreşti. Următorul termen va avea loc abia în data de 2 noiembrie, ora 10.00. Mai multe informații  AICI ! 
Imagine
  Polițiștii brasoveni continuă acțiunile de control, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. În acest context, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Brașov vă recomandă să respectați măsurile impuse în perioada stării de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2. Urmăriți în filmulețul alăturat declarația  purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent Nadia Olaru. În ultimele 24 de ore, au fost efectuate controale la peste 130 de societăți comerciale din județul Brașov și au fost legitimate aproximativ 1.200 de persoane, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Detalii  AICI !

Percheziții și la BRAȘOV, la o grupare suspectată de tentative de omor și infracțiuni sexuale/economice!

Imagine
Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, luptătorii SIAS și procurorii DIICOT – Structura Centrală au efectuat 30 de percheziții, ieri, în București, Brașov, Ilfov și Vaslui, la un grup infracțional organizat, ai cărui membri ar fi comis infracțiuni de tentativă la omor calificat, șantaj, proxenetism, viol, trafic de influență, evaziune fiscală și spălarea banilor. În urma descinderilor, 14 persoane au fost conduse la audieri. La acțiuni au participat și polițiști de combatere a criminalității organizate brașoveni. Perchezițiile au avut loc la locuințele suspecților și la sediile unor societăți comerciale. Din materialul probator administrat a rezultat faptul că liderul ar fi coordonat o grupare de criminalitate organizată specializată în comiterea infracțiunilor de camătă, șantaj, proxenetism, spălarea banilor, precum și fapte de violență. Acesta ar fi asigurat protecția organizației criminale pe care o conduce prin intermediul persoanelor pe care le-ar fi coordo

BRAȘOV. Accident MORTAL pe DN 13!

Imagine
Un accident rutier mortal a avut loc, în această după-masă, pe DN 13, la km 11 + 800 m, în zona localității Feldioara din județul Brașov.  A fost o coliziune între o autoutilitară și un motoc iclu, soldată cu decesul conducătorului vehiculului pe două roți. Bărbatul decedat avea 47 de ani. Mai multe informații și imagini video -  AICI  ! 

Mașină spulberată de un tren condus de un brașovean

Imagine
Un autoturism rămas blocat pe calea ferată, aseară, a fost spulberat de un tren de pe ruta București - Viena, care era condus de un brașovean. Detalii despre ce a urmat  AICI  !