Postări

Se afișează postări din octombrie 26, 2022

Trotineta electrică de... tufiș

Imagine
 Unii le consideră utile, alții le urăsc de-a dreptul. Este vorba despre trotinetele electrice puse la dispoziție pentru închiriere. Câteva zeci (cel puțin) sunt puse la dispoziție celor care vor să le folosească prin municipiul Brașov. Deranjați că acestea ocupă trotuare, locuri de parcare sau căi de acces, unele persoane se „răzbună” pe ele aruncându-le. I s-a întâmplat și trotinetei din imagine, aruncată în tufiș, în zona Bulevardului Gării din municipiul Brașov. Voi de care parte vă aflați? Vi se par utile sau deranjante aceste trotinete electrice? 

Autoturisme atacate cu ouă, în Făgăraș

Imagine
Mai multe autoturisme au fost atacate cu ouă, ieri, în Făgăraș, județul Brașov. „La data de 25.10.2022, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat, îi flagrant, trei tineri, cu vârste de 15 și 16 ani, care desfășurau activități contrare ordinii publice, respectiv aruncau cu ouă în autovehiculele aflate în trafic pe strada Doamna Stanca din municipiul Făgăraș.  Cei trei tineri au fost sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 (n.r. Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice)”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

A furat dintr-un autovehicul care făcea livrări la magazine din centrul Brașovului

Imagine
A furat mâncare dintr-un autovehicul cu marfă pentru magazine din centrul Brașovului.  Polițiștii brașoveni l-au reținut pe bărbat. El ar fi furat produse alimentare dintr-un autovehicul cu marfă oprit pentru livrări în Piața George Enescu.  „Din probatoriul administrat până la acest moment a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 10.00, în timp ce un angajat al unei societăți s-ar fi îndepărtat de autoutilitara pe care o oprise în zona Piața George Enescu, din municipiul Brașov, pentru a livra marfă magazinelor din zonă, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în județul Sibiu, ar fi profitat de faptul că ușa din spatele vehiculului nu ar fi fost asigurată și ar fi sustras din interior mai multe produse alimentare. La scurt timp după sustragerea bunului, bărbatul a fost interceptat de polițiștii Secției 1 Poliție Brașov și condus la sediul unității pentru cercetări, aici stabilindu-se că acesta a mai fost cercetat și în trecut pentru fapte similare”, a informat purtă