Postări

Se afișează postări din martie 16, 2023

Primele zboruri (anunțate) de pe Aeroportul Brașov

Imagine
Primele zboruri anunțate oficial ale noii companii aeriene românești DAN-Air de pe Aeroportul Internațional Brașov: 🛫 Brașov - Barcelona - Brașov (în fiecare marți) 🛫 Brașov - Bruxelles BRU - Brașov (în fiecare miercuri) 🛫 Brașov - Budapesta - Brașov (în fiecare marți și duminică) 🛫 Brașov - Londra LGW - Brașov (în fiecare vineri) 🛫 Brașov - Milano LIN - Brașov (în fiecare luni) 🛫 Brașov - München - Brașov (în fiecare sâmbătă) 🛫 Brașov - Nürnberg - Brașov (în fiecare joi) 🛫 Brașov - Stuttgart - Brașov (în fiecare joi)

Încă 5 zile...

Imagine
Mai sunt 5 zile în care operatorii culturali mai pot depune solicitări de finanțare nerambursabilă prin Ghidul de finanțare aprobat de Consiliul Local Brașov. Data limită pentru depunerea propunerilor este 20 martie 2023, ora 14.00. Detalii: https://www.brasovcity.ro/ro/stiri_pe_larg/19920/

Incendiu în Șchei! (Video)

Imagine
 Este incendiu la o casă din cartierul Șchei, municipiul Brașov. „P olițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la un incendiu ce a izbucnit la o casă, situată pe str. Podul Crețului din municipiul Brașov. În imobil se aflau trei persoane care au fost evacuate. Traficul este blocat la acest moment iar polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului", au informat reprezentanții Poliției Județene Brașov. La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcecare și un echipaj SMURD. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 300 mp și a fost localizat.