Postări

Se afișează postări din octombrie 11, 2020

S-a aflat cine a câștigat FERMA?!

Imagine
Filmările pentru show-ul „Ferma” s-au încheiat, iar finalul este unul neașteptat, după cum notează cancan.ro, care dezvăluie, în exclusivitate, cine ar fi câștigătorul ediției. Emisiunea se difuzează la PRO TV, dar filmările s-au terminat de ceva timp, iar numele câștigătorului ar fi ajuns în presă. Potrivit unor surse cancan.ro. premiul de 50.000 de euro ar fi fost câștigat de Augustin Viziru, cel care în 2015 a ratat finala, în urma unei accidentări serioase. În 2015, când participa la „Ferma Vedetelor”, el s-a tăiat la mână cu un topor. 

Trei autovehicule avariate, în parcarea Carrefour Brașov

Imagine
S-a întâmplat în jurul orelor 19.30, la unitatea comercială de pe Calea București din Brașov.  Două dintre autoturisme au intrat în coliziune, iar unul dintre ele a ricoșat într-o a treia, parcată. Din fericire, nu s-a soldat cu victime, conform martorilor.

Incendiu la un microbuz, într-o autogară din Brașov - FOTO

Imagine
Un microbuz a luat foc, în această seară - în jurul orelor 19.00, într-o autogară din municipiul Brașov. Focul a avariat și un alt microbuz, parcat în zonă.  „În jurul orei 19.00 am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la un microbuz, în Autogara 2 ( str. M. Viteazul- Stadionului). La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului și exista pericolul de propagare și la alte mijloace de transport parcate. Un alt microbuz care se afla parcat la o distanță foarte mică față de microbuzul cuprins de flăcări și a fost ușor avariat. S-a intervenit atât cu apă, cât și cu spumă și incendiul a fost lichidat în scurt timp. Din fericire în microbuz nu se aflau calători în momentul izbucnirii incendiului. Se pare că incendiul a pornit de la un scurtcircuit la compartimentul motor al microbuzului" , a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Tineri prinși cu substanțe psihoactive, la Brașov

Imagine
  Cadre ale Grupării Mobile de Jandarmi „ Burebista” Brașov au depistat, ieri, trei tineri de 17 - 19, care aveau asupra lor substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. „O cantitate de 7g de substanță interzisă a fost găsită de către jandarmi asupra unor tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani în municipiul Brașov. Aceștia se aflau, sâmbătă seara, pe o stradă din mun. Brașov, iar la apariția echipajului de Jandarmerie, aceștia au devenit agitați și au încercat să părăsească zona. Jandarmii au intervenit pentru prinderea acestora iar asupra unuia dintre tineri a fost găsită cantitatea de 7g de substanță interzisă, susceptibilă a fi o subtanță cu efecte psihoactive. După identificarea persoanei respective, tânărul a recunoscut faptul că deține pentru consum propriu, neputând însă oferi detalii cu privire la proveniența lor. Având suspiciunea rezonabilă că substanțele descoperite fac parte din categoria produselor susceptibile de a avea efecte psihoactive, acestea au fost ridi

Primul soț al dr. Adina Alberts a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 / „Țara asta i-a venit de hac!"

Imagine
Primul soț al Adinei Alberts, George Alberts, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. El era internat, în comă, la Institutul Matei Balș, conform presei centrale. George Alberts, de origine olandez, avea 66 de ani. De 25 de ani, el locuia în România. Dr. Adina Alberts a postat următorul mesaj, pe pagina sa de Facebook, fiind indignată de cum funcționează sistemul medical din România: „S -a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză la rece. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri.

Raport COVID-19: Peste 50 de persoane decedate și peste 2.800 de noi îmbolnăviri

Imagine
Iată datele făcute publice, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică, privind situația pandemiei de COVID-19: Până astăzi, 11 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 155.283 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).   117.942 de   pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.880 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.   Nr. crt. Județ Număr de cazuri confirmate(total) Număr de cazuri nou confirmate 1. Alba 2578 74 2. Arad 3208 42 3. Argeș 5789 22 4. Bacău 5712 163 5. Bihor 4047 36 6. Bistrița-Năsăud 1734 21 7. Botoșani 1947 24 8. Brașov 6933 93 9. Brăila 2673 0 10. Buzău 3047 18 11. Caraș-Severin 1705 29 12. Călărași 1010 18 13. Cluj 4426 94 14. Constanța 3711 85 15. Covasna