Postări

Se afișează postări din noiembrie 1, 2020

Blocaj pe DN 1!

Imagine
Un TIR care transporta electrocasnice a ajuns de-a curmezișul, în această dimineață, pe DN 1, blocând ambele sensuri de mers, la ieșire din Predeal spre Azuga, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent Nadia Olaru. Traficul este blocat la această oră (7:00).  Nu au rezultat victime.  Se lucrează pentru reluarea traficului.

BRAȘOV. Adolescent filmat în timp ce vandaliza un autoturism, în parcarea mall-ului

Imagine
Un adolescent a fost filmat în timp ce a rupt emblema unui autoturism lăsat de proprietar în parcarea Coresi Shopping Resort, ieri după-amiază. Puștiul a fost filmat în fapt de camera de bord din autovehicul. În imagini se vede cum băiatul se apropie brusc de mașină, umblă repede la emblemă, apoi pleacă spre mall. Proprietarul mașinii a postat filmulețul pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov, ca atenționare pentru ceilalți șoferi. „A tenție la actele de vandalism! Se pare că unii tineri au tot mai mult tupeu să vandalizeze mașina altora, știind că de cele mai multe ori nu sunt trași la răspundere. Mi-a fost ruptă emblema care acoperă mecanismul de deschidere al capotei. Mașina a fost parcată în parcarea Coresi Brașov, incidentul a avut loc pe 1 Nov. 2020 ora 14:31" , a explicat păgubitul. Mai multe imagini -  AICI .  Sursa foto: INFO TRAFIC jud. BRAȘOV

Andi Moisescu are COVID-19 / Ce se întâmplă cu „Românii au talent”

Imagine
 Înaintea startului celei de-a șasea zi de audiții pentru emisiunea „Românii au Talent”, în care concurenții urcau pe scenă în fața juraților, Andi Moisescu a primit rezultatul testului COVID-19, aflând că este infectat cu noul virus. „La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!” , a declarat Andi Moiescu. Între timp, filmările emisiunii continuă, la studiouri fiind luate toate măsurile de siguranță necesare, potrivit reprezentanților PRO TV.