Postări

Se afișează postări din octombrie 4, 2020

Fostul primar al Brașovului, termen astăzi în apelul din dosarul penal „Skoda”

Imagine
  Astăzi, 5 octombrie, va avea loc al doilea termen de judecată al apelului în Dosarul „Skoda” al primarului pierzător George Scripcaru. În data de 3 septembrie, judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești (unde este înregistrat dosarul) au amânat cauza şi au acordat termen la data de 5 octombrie, ora 14.00, în vederea administrării probelor propuse şi încuviinţate. Amintim că, în prima instanță, fostul primar al municipiului Brașov a fost achitat pentru abuz în serviciu, iar fostul director al RATBV, Cristian Radu, a primit 2 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Sentinţa de pe data de 1 iulie 2019 a Tribunalului Braşov a fost atacată cu apel, iar cauza ar fi trebuit să fie soluționată de Curtea de Apel Brașov. Dar, în data de 22 iulie... CONTINUARE AICI ! 

Un focar nou de PPA, la Brașov

Imagine
  În intervalul 24 septembrie – 2 octombrie au fost înregistrate 27 focare noi de pestă porcină africană (PPA), unul dintre acestea fiind în județul  Brașov , conform unui bilanț făcut public de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). În același interval, au fost stinse 19 focare de PPA, în județele Teleorman, Olt și Vâlcea. De la prima semnalare a prezenței virusului PPA în România, pe data de 31 iulie 2017 și până în prezent, au fost diagnosticate 3918 cazuri la mistreți în 38 de județe. În județul  Brașov , au fost depistate cazuri de PPA la 7 mistreți găsiți morți și la 5 mistreți vânați. Mai multe informații AICI ! 

BRAȘOV. Accident cu cinci victime, pe DN 11, lângă Fish4Life! Încercări de resuscitare (FOTO)

Imagine
  Cinci persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator, în urma unui accident rutier produs pe DN 11, în zona localității Hărman, din județul Brașov. La această oră (19.15) se încearcă resuscitarea victimei. Continuare  AICI ! 

BRAȘOV. Ce recomandă salvamontiștii, după o intervenție dificilă în Piatra Craiului! (FOTO)

Imagine
  Salvamontiștii zărneșteni au acționat, ieri seară, pentru a recupera de pe munte o persoană accidentată.  „Î n jurul orei 18.00, Serviciul Salvamont Zărnești a fost solicitat de către o persoană care a suferit mai multe traumatisme, în urma unui accident în Padina Calului. Din cauza reliefului accidentat, cât și a problemelor medicale din urma accidentului în sine, acțiunea de salvare s-a dovedit a fi una dificilă și anevoioasă. CONTINUARE  AICI . 

Oltul 🙂

Imagine
Dacă tot e zi de duminică, merge o poză direct din natură 🥰🏞.   

BRAȘOV. COVID-19. Amenzi de 16.000 de lei, în ultimele 24 de ore

Imagine
  Autoritățile au continuat controalele, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov, în contextul stării de alertă. Echipele au acționat în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun de pe raza întregului judeţ Braşov, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Echipele mixte au verificat 174 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, au legitimat aproximativ 1.400 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă şi au verificat aproximativ 260 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate... continuare  AICI

Marian Godină, impresionat de un oraș din țară / Nu e Brașovul... „Puţine lucruri trădează că mă aflu în continuare în România"

Imagine
Marian Godină s-a declarat impresionat de o localitate din România, alta decât orașul natal Brașov. Polițistul este impresionat de Timișoara.  „După ce, zilele trecute, am vizitat Mangalia, Constanţa, Bucureşti, Alexandria, Roşiorii de Vede, Caracal, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Orşova, am ajuns azi în Timişoara şi, în afară de limba română, puţine lucruri trădează că mă aflu în continuare în România pe care am vizitat-o cu puţin timp în urmă", a scris Godină, pe Facebook, conform  mytex.ro .