Postări

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

Imagine
Gina Pistol și Smiley se vor căsători în data de 27 mai, apoi vor petrece alături de peste 300 de invitați, într-un restaurant din Snagov. „Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine dining-ul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a explicat Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, pentru  Fanatik . . „Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a adăugat sursa citată.

Primele zboruri (anunțate) de pe Aeroportul Brașov

Imagine
Primele zboruri anunțate oficial ale noii companii aeriene românești DAN-Air de pe Aeroportul Internațional Brașov: 🛫 Brașov - Barcelona - Brașov (în fiecare marți) 🛫 Brașov - Bruxelles BRU - Brașov (în fiecare miercuri) 🛫 Brașov - Budapesta - Brașov (în fiecare marți și duminică) 🛫 Brașov - Londra LGW - Brașov (în fiecare vineri) 🛫 Brașov - Milano LIN - Brașov (în fiecare luni) 🛫 Brașov - München - Brașov (în fiecare sâmbătă) 🛫 Brașov - Nürnberg - Brașov (în fiecare joi) 🛫 Brașov - Stuttgart - Brașov (în fiecare joi)

Încă 5 zile...

Imagine
Mai sunt 5 zile în care operatorii culturali mai pot depune solicitări de finanțare nerambursabilă prin Ghidul de finanțare aprobat de Consiliul Local Brașov. Data limită pentru depunerea propunerilor este 20 martie 2023, ora 14.00. Detalii: https://www.brasovcity.ro/ro/stiri_pe_larg/19920/

Incendiu în Șchei! (Video)

Imagine
 Este incendiu la o casă din cartierul Șchei, municipiul Brașov. „P olițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la un incendiu ce a izbucnit la o casă, situată pe str. Podul Crețului din municipiul Brașov. În imobil se aflau trei persoane care au fost evacuate. Traficul este blocat la acest moment iar polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului", au informat reprezentanții Poliției Județene Brașov. La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcecare și un echipaj SMURD. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 300 mp și a fost localizat.

Animale sacrificate ilegal la Brașov, pentru consumatori din Italia (video)

Imagine
  Cai sacrificați ilegal la un abator din județul Brașov, pentru produse vândute apoi pe piața din Italia. Ieri au avut loc 32 de percheziții, în j udețele Brașov, Sibiu, Covasna, Dâmbovița, Prahova, Argeș, Ialomița și municipiul București. Inculpații sunt acuzați de infracțiuni de constituirea unui grup infracțional organizat, luare de mită, dare de mită, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, deturnarea licitațiilor publice, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și infracțiuni de spălarea banilor. „Materialul probator existent până la acest moment a arătat că, începând cu luna noiembrie a anului trecut și până la momentul efectuării perchezițiilor, persoanele cercetate ar fi constituit un grup infracțional organizat cu scopul săvârșirii infracțiunilor amintite, grupul fiind sprijinit și de medici veterinari, angajați ai unei instituții, respectiv medici veterinari de liberă practică. Astfel, în mod uzual, una dintre

Tineri prinși cu droguri în parcarea unui mall din Brașov (video)

Imagine
Doi tineri au fost prinși cu droguri în parcarea unui mall din Brașov.  Iată comunicatul IPJ Brașov : La data de 13 martie 2023, pe raza municipiului Brașov, s-a desfășurat o acțiune, în care au fost angrenați mai mulți polițiști. Scopul principal al acțiunii a fost acela de a identifica persoanele fără adăpost, a celor care apelează la mila publicului, precum și a persoanelor care, în mod frecvent, se deplasează din zona limitrofă a municipiului Brașov către municipiul reședință de județ și care, sunt pretextul faptului că doresc să colecteze bunuri de la ghenele de gunoi, comit diverse infracțiuni sau fapte antisociale și totodată, prin comportamentul acestora, provoacă indignare și disconfort cetățenilor.           De asemenea, acțiunea a urmărit și verificarea vehiculelor cu care se deplasează persoanele în cauză, dar și creșterea siguranței rutiere în zonele aglomerate.      În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 490 de persoane și au identificat 15 per

Imagini din centrul Brașovului...

Imagine
Pozele au fost făcute de mine ieri, 5 noiembrie 2022, în Centrul Civic din Brașov. Un teren care ar fi trebuit să fie loc de joacă a devenit un spațiu insalubru, în care copiii merg ca să fumeze și să asculte manele sau alte melodii nepotrivite vârstei lor. Detalii - aici .  

Accident filmat, în județul Brașov

Imagine
 Accident filmat, astăzi, în Făgăraș! O cameră de supraveghere a surprins momentul în care o mașină a fost lovită din spate de un microbuz și proiectată într-un autoturism de pe sensul opus. Accidentul s-a soldat cu multiple victime - detalii aici .

Au făcut foc de tabără în cimitir

Imagine
Mai mulți adolescenți au făcut foc de tabără într-un cimitir din Făgăraș, județul Brașov. Ei au fost depistați de polițiștii locali. „F oc de tabăra în cimitir! La data de 02.11.2022 în jurul orelor 18 în timpul efectuării serviciului de patr ulare au fost identificati mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani care făceau foc de tabăra între mormintele cimitirului romano-catolic din Municipiul Făgăraș. Deoarece aceștia erau minori s-a procedat la încredințarea acestora către tutorii legali, totodată au fost sancționați conform prevederilor legale", au precizat reprezentanții Poliției Locale Făgăraș. Foto cu caracter ilustrativ

AvGeek - Aerospace Challenge, la Brașov

Imagine
În zilele de 29 și 30 octombrie va avea loc conferința „AvGeek - Aerospace Challenge”, la Sala IAR 80 - Coresi Business Campus din Brașov. Inițiat în contextul apropierii aniversării a 100 de ani de la fondarea IAR Brașov, proiectul educaţional „AvGeek - Aerospace Challenge” are ca scop conștientizarea moștenirii lăsate de generațiile părinților noștri în domeniul aerospațial, industrie cu tradiție în comunitatea locală și cu însemnătate la nivel național și internațional.  La această conferinţă care se va desfășura în format hibrid vor participa Cornelia Melcu - consul al Spaţiului ESERO România, Roxana Mînzatu - secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru, Dragoș Tohănean - vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Mihai Pascu, directorul Direcţiei de Drumuri şi Servicii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, prof. dr. ing. Gheorghe Oancea - Facultatea de Inginerie Tehnologică şi Management Industrial din cadrul Universităţii Transilvania, prof. univ.