Târgurile de vechituri, dar și nunțile și botezurile, interzise la Brașov! Lista măsurilor decise astăzi

De astăzi se interzice funcționarea târgurilor de vechituri de pe teritoriul municipiului Brașov. 

Pentru a reduce riscul răspândirii noului coronavirus, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Brașov a luat decizia ca, începând de astăzi, să interzică funcționarea târgurilor, talciocurilor sau piețelor, altele decât cele agroalimentare. Astfel, talciocul administrat de Serviciul de Piețe, de la capătul liniei 5, din Bartolomeu, piața de haine vechi de pe Șoseaua Cristianului (cea care s-a mutat de pe str. Traian) și târgul de vechituri de la intersecția str. Carpaților cu str. Poienelor nu vor mai putea funcționa. Piața de haine de pe Șoseaua Cristianului își va închide porțile de mâine, iar cele două târguri de vechituri nu se vor mai deschide începând cu acest week-end, având în vedere că ele funcționau doar la sfârșit de săptămână. 

Tot astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat Hotărârea nr. 30/21.10.2020, privind instituirea unor măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus la nivelul județului Brașov.

Printre aceste măsuri se numără:

- Obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, în toate spațiile publice închise sau deschise din județul Brașov.

- Interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în toate spațiile din județul Brașov cum ar fi - fără a se limita la acestea - saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

- Interzicerea circulației persoanelor în județul Brașov în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism