Accident cu cinci victime, pe DN 1S (FOTO)

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier grav, în această după-amiază, pe DN 1S, între localitățile Veneția de Jos și Comăna, județul Brașov. În autovehicule se aflau șase persoane, dintre care cinci (doi bărbați, două femei și un minor de aproximativ 9 ani) au fost transportate la spital, în urma evenimentului rutier. Una dintre victime a avut nevoie de descarcerare.

„Forțe alocate: 1 echipaj de descarcerare, 1 echipaj de stins incendii cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD și 1 echipaj SAJ”, a informat reprezentantul ISU Brașov, plt. maj. Luiza Dănilă. Toate persoanele rănite erau conștiente și cooperante, când au fost preluate de echipajele medicale, potrivit sursei citate.

„Accident rutier pe DN 1S, la km. 12, între localitățile Veneția de Jos și Comăna, din județul Brașov, în care au fost implicate după autoturisme, care au intrat în coliziune. Șase persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul rutier”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina-Maria Ivan. Mai multe imagini - inclusiv video - AICI





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism