Accidente de muncă în Brașov și Ghimbav

Polițiștii din județul Brașov fac cercetări în cadrul a două dosare penale, după accidente de muncă produse ieri-noapte, respectiv ieri după-masă, în Ghimbav și în municipiul Brașov. Cadrele de poliție fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

Accidentul din municipiul Brașov a avut loc la punctul de lucru al unei societăți comerciale. Un angajat în vârstă de 41 ani, aflându-se în cadrul programului de lucru, în timp ce manevra un utilaj, s-ar fi accidentat la nivelul uneia dintre mâini.

„Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cu privire la aspectele constatate au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Celălalt accident de muncă a avut loc la o societate comercială din Ghimbav, în jurul orelor 3.30 și a fost sesizat prin apel la 112. Continuare AICI





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism