Angajări, fără concurs, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov

Update: Și Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov selectează, fără concurs, 21 de persoane pentru a ocupa funcții disponibile pe perioada stării de alertă. Anunțul vine la câteva ore după cel făcut de Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov, care angajează, fără concurs, 26 de persoane - detalii AICI.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov organizează selecție pentru încadrarea temporară, fără concurs, în 26  posturi de execuție vacante de subofițer, pe o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă. Astfel, sunt disponibile: 14 posturi de subofițer operativ principal, Detașamentele 2 – 4 Jandarmi Mobil Ordine Publică, 6 de subofițer operativ principal (și conducător auto) la Detașamentele 2 – 4 Jandarmi Mobil Ordine Publică și 6 de subofițer operativ principal la Detașamentele 2 – 4 Jandarmi Mobil Ordine Publică.

Pentru a participa la procedura de selecție, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor vacante. 

„Dosarul de recrutare se constituie exclusiv în format electronic, actele necesare completate anterior olograf, scanate în format pdf, fiind depuse toate la aceeași dată, pe adresa de e-mail cru@jandarmeriamobilabrasov.ro. până la data de 08.11.2020, ora 16.00. E-mailul de înaintare al documentelor de mai jos va cuprinde la rubrica subiect sintagma dosar, urmat de numele și prenumele candidatului (Ex. Dosar_popescu_vasile). În eventualitatea depășirii mărimii maxime a capacității de atașamente (50 Mb) vor fi transmise e-mailuri succesive, numerotate crescător. După transmiterea e-mailului, în cel mai scurt timp posibil, se va formula un răspuns în format de «reply» (respectându-se programul normal de lucru, intervalul orar 08.00 – 16.00) în care se va confirma primirea documentației și se va menționa numărul de înregistrare al cererii de înscriere, urmând ca persoana candidatului să fie anonimizată cu respectivul număr (pe parcursul selecției de încadrare temporară persoana candidatului va fi indicată doar prin folosirea numărului în cauză). Răspunsul nu certifică corectitudinea întocmirii dosarului de selecție”, au precizat reprezentanții GJMBv.

Detalii pot fi găsite pe site-ul GJMBv, la link-ul

http://www.jandarmeriamobilabrasov.ro/index_htm_files/Anunt%20postare.pdf. 





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism