Brașovean cunoscut de la Ninja Warrior, mort în Munții Bucegi

Un bărbat de 32 de ani, din Brașov, și-a pierdut viața, azi-dimineață, după ce a căzut cu parapanta, în Munții Bucegi. El a încercat să-și ia zborul de pe Vf. Caraiman, dar a căzut, iar rănile suferite i-au fost fatale.

„Un bărbat de 32 de ani din Brașov și-a pierdut viața în această dimineață în Munții Bucegi. Acesta a încercat să-și ia zborul cu parapanta de pe Vf. Caraiman, dar a căzut câteva sute de metri pe un vâlcel spre Valea Caraimanului. 16 salvamontiști din Bușteni, Prahova și Azuga lucrează acum la extragerea victimei din masiv.... în urmă cu câteva minute am primit încă o solicitare de la Vf. Omu, unde o femeie de 60 de ani a căzut și a suferit un traumatism de bazin. Echipele se vor împărți acum și vor interveni și în acest caz”, au informat reprezentanții structurii Salvamont Bușteni, pe pagina de Facebook, unde puteți găsi și materiale video.

Brașoveanul se numea George Mariș și era cunoscut după participarea la Ninja Warrior România, conform jurnaliștilor de la PRO TV.

Sportivul s-a numărat printre cei 25 de români care au sfidat limitele în cadrul show-ului cu obstacole, în încercarea de a ajunge la Muntele Midoriyama și de a câștiga marele premiu de 100.000 de euro. La nivel mondial, doar 6 sportivi au reușit să cucerească muntele. George Mariș a fost desemnat cel mai bun concurent Ninja Warrior România. 






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism