COVID-19. Breasla Cârciumarilor Brașoveni vrea să fie inclusă în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

După mai bine de jumătate de an de restricții care le afectează afacerile, agenții economici brașoveni din domeniul HoReCa solicită să facă parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov. În fapt, Breasla Cârciumarilor Brașoveni este cea care are inițiativa, pentru a-i reprezenta pe agenții economici din domeniul ospitalității.   

„Pentru că ne pasă și vrem să ne implicăm, am solicitat să fim primiți ca membru în CJSU Brașov. Sperăm ca demersul nostru să fie primit cu bucurie de autorități. În așteptarea unui răspuns oficial pozitiv, Vă salutăm și vă asigurăm că facem tot ce e nevoie - chiar și mai mult - pentru siguranța tuturor”, se arată pe pagina de Facebook Breasla Cârciumarilor Brașoveni, unde a fost postată și adresa către CJSU.

„Deciziile recente ale CJSU din alte județe, de închidere a restaurantelor pe fondul creșterii cazurilor de COVID-19, indică faptul că restaurantele reprezintă din perspectiva CJSU de vedere factori de risc potențial generatori de situații de urgență. Prin urmare dorim să fim prezenți în Comitetul de Situații de Urgență Brașov pentru a ne susține punctul de vedere cu privire la situația actuală. Ca și în celelalte domenii de activitate considerăm că și în domeniul HoReCa predictibilitatea este o responsabilitate pentru instituțiile decidente. De aceea dorim să aflăm și să transmitem în timp util membrilor asociației noastre notele de fundamentare care stau la baza luării unor decizii de asemenea importanță și să ne asigurăm că asemenea decizii iau în calcul un timp rezonabil de implementare și sunt însoțite de măsuri de susținere”, se menționează în adresa semnată de Ștefan Gleveșanu, vicepreședinte Breasla Cârciumarilor Brașoveni, prezentată și de mytex.ro






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism