COVID-19. Încă trei dosare penale, la Brașov, pentru zădărnicirea combaterii bolilor

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 171 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, legitimate peste 1.700 de persoane, verificate peste 280 de autovehicule și peste 200 de mijloace de transport persoane.

„Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 325 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de peste 18.000 lei”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina-Maria Ivan. Totodată, polițiștii au identificat trei persoane care nu au respectat măsurile de carantină/izolare, fiind astfel întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, la o zi după alt astfel de caz. Dosarele sunt instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Controalele au avut loc în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, în zona unităților de învățământ, dar şi în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza întregului judeţ Braşov, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Mai multe informații - AICI



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism