Doliu la MApN după decesul generalului de brigadă Cătălin Ticulescu, comandant al Centrului „Getica”

Generalul de brigadă Ionică-Cătălin Ticulescu, comandant al Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica”, s-a stins din viață la numai 50 de ani. 

Anunțul a fost făcut, aseară, de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă:

Am aflat cu mare tristețe despre trecerea către cele veșnice a generalului de brigadă Ionică-Cătălin Ticulescu. Un om căruia i se putea citi bunătatea în privire, un om cu un caracter unic, un militar deosebit, un camarad de nădejde. Cătălin a plecat dintre noi mult prea devreme! Un ofițer foarte bine pregătit, cu experiența misiunilor în teatrele de operații, generalul Ticulescu a absolvit Colegiul de Comandă şi Stat Major al Forțelor Terestre ale SUA, al Facultății de Comandă şi Stat major, avea o diplomă de master în Securitate şi Apărare Națională, UNAp, absolvent al Cursului de infanterie pentru ofițeri de infanterie marină ai SUA, precum și multe alte cursuri de pregătire de specialitate. Sunt alături de familia îndoliată, căreia îi transmit sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a transmis ministrul Apărării.

Generalul de brigadă Ionică-Cătălin Ticulescu a fost împuternicit comandant al Centrului Naţional de Instruire Întrunită „Getica” în 2017, iar din 2018 a fost comandantul centrului - mai multe date AICI



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism