Două transporturi neconforme de lemne, interceptate la Șinca

Un bărbat de 44 de ani a fost depistat de agenți din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila în timp ce transporta, cu o autoutilitară, material lemnos pentru care nu avea aviz. Controlul a avut loc sâmbătă seară, pe raza localității Șinca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, în autoutilitară erau 3,10 metri cubi de lemn de foc, esență fag, pentru care nu exista aviz de însoțire a mărfii. Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic, iar bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep..

În aceeași zi, în jurul orelor 16.00, polițiștii de la aceeași secție au oprit pentru control, pe DN 73A, tot în Șinca, un alt șofer de autoutilitară, care transporta 3 metri cubi de material lemnos, esență fag, pentru care nu avea aviz. În fapt, șoferul le-a prezentat agenților un aviz folosit anterior, pentru efectuarea unui alt transport de material lemnos. Prin urmare, marfa din autoutilitară a fost confiscată, iar bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism