Hoț prins după ce a acționat în mai multe autobuze din Brașov

 Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Brașov, a fost identificat de polițiști ca autor al mai multor furturi din genți și buzunare, comise în mijloace de transport în comun din oraș. Brașoveanul este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale, pentru „furt calificat” (4 fapte).

„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iunie – octombrie 2020, o persoană de sex masculin ar fi sustras bunuri din genți, poșete și buzunare, în timp ce se afla în mijloace de transport în comun pe raza municipiului Brașov. În continuarea cercetărilor, la data de 23 octombrie, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 41 ani, din municipiul Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent Nadia Olaru.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IJP Brașov. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism