Licitație pentru proiectarea garajului de zeci de milioane de lei pentru RATBV

 Primăria Brașov a trimis spre publicare anunțul de licitație privind proiectarea garajului pentru mijloacele de transport în comun ale RATBV. Este vorba despre un proiect finanțat, în proporție de 98%, prin Programul Operațional Regional, Axa Prioritară 4 a Programului REGIO 2014-2020, Obiectiv Specific 4.1 - Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

„Această investiție are ca obiectiv asigurarea condițiilor pentru parcarea și întreținerea mijloacelor de transport aflate în proprietatea Municipalității - spații acoperite pentru parcarea autobuzelor și troleibuzelor, stații de încărcare a autobuzelor electrice și ateliere de reparații, astfel încât acestea să funcționeze în condiții optime. Este unul dintre cele mai importante proiecte, ca valoare, cu finanțare accesată de Primăria Brașov de la Uniunea Europeană prin Programul Operațional regional. Valoarea acestui proiect este de 76.440.247,46 lei”, a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 23 noiembrie 2020, ora 15.00. Durata de întocmire a documentației este de maxim 7 luni, iar valoarea maximă a achiziției - de 1.761.813,72 lei+TVA. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț. Mai multe informații - AICI



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism