Masajul cu pietre vulcanice, un răsfăț pentru trup și suflet

Masajul cu pietre vulcanice este o metodă de relaxare a spiritului și de detensionare a mușchilor, după o zi stresantă, petrecută poate numai în picioare sau la birou, în poziții inconfortabile. 

Metoda constă în folosirea pentru masaj și în așezarea în anumite zone ale corpului a pietrelor vulcanice încălzite.





Acestea sunt, de obicei, făcute din bazalt, o rocă vulcanică ce are beneficii asupra întregului organism.

Potrivit specialiștilor, acest tip de masaj ajută la ameliorarea tensiunii musculare și a durerii, reduce stresul și anxietatea, având efect pozitiv și asupra somnului și asupra mobilității. Toate acestea conduc și la o îmbunătățire a stării mentale.

Unul dintre maseurii care folosesc această tehnică la Brașov este Stefan Vulcu. Tot el practică reflexoterapia, care constă în eliminarea toxinelor și în stimularea funcțiilor întregului organism.

„Creierul, ochii, urechile, glanda tiroidă, plămânii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinară, colonul, ovarele – toate au câte un punct reflex corespondent în talpă. Reflexoterapeuții masează aceste puncte și astfel previn sau, după caz, tratează diversele afecțiuni ale acestor organe. Reflexoterapia tratează: stresul, insomnia, depresia, reumatismul, artritele, sciatica, nisipul sau pietrele la rinichi, impotența, frigiditate, gastrite, ulcer, hemorozi, balonări, hipo și hipertensiune.
Este important de știut că reflexoterapia tratează și cauzele bolilor, astfel încât acestea au mici șanse să recidiveze", ne-a explicat Ștefan Vulcu

Sursă foto - Facebook Ștefan Vulcu


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism