Permis de conducere falsificat, prezentat la control, pe o stradă din municipiul Brașov

 Un bărbat în vârstă de 40 de ani este cercetat penal de polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov, după ce le-ar fi prezentat un permis de conducere fals, în timpul unui control efectuat pe str. Stadionului din municipiul Brașov.

„Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Ungaria. Cu ocazia verificărilor efectuate asupra autoturismului condus, cadrele de poliție au stabilit faptul că nu sunt respectate prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, motiv pentru care acesta a fost sancționat contravențional, în conformitate cu art. 102/1/35 din actul normativ anterior menționat. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuarea cercetărilor efectuate cu privire la autenticitatea permisului de conducere maghiar, polițiștii au stabilit faptul că acesta figurează ca fiind urmărit pe teritoriul Ungariei, existând suspiciunea că ar fi falsificat”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Prin urmare, polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „uz de fals”.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism