Petrecere întreruptă de polițiști, în județul Brașov


Polițiștii brașoveni au controlat 202 societăți comerciale și persoane fizice autorizate, în ultimele 24 de ore, cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, fiind identificate două societăți comerciale care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor. Pentru una dintre acestea a fost dispusă măsura suspendării activității.

„La data de 24 octombrie 2020, în jurul orei 19.25, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat faptul că la o societate comercială amplasată pe raza localității Bod din județul Brașov se desfășoară o petrecere privată, nefiind respectate prevederile legale impuse în perioada stării de alertă. Astfel, polițiștii au procedat la legitimarea tuturor persoanelor aflate în interiorul imobilului unde societatea comercială își desfășoară activitatea, ocazie cu care au identificat atât administratorul localului, cât și persoanele participante, acestea fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.
Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 1.000 lei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent Nadia Olaru.

Tot în ultimele 24 de ore, polițiștii de la IJP Brașov, alături de polițiști locali, au legitimat peste 2.500 de persoane, au verificat peste 200 de mijloace de transport persoane și alte aproximativ 300 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate, echipajele au aplicat 376 de sancțiuni contravenționale, dintre care 369 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 6 pentru fapte de natură economică și una pentru nerespectarea prevederilor legale privind organizarea de activități în spațiul public/privat/închis, pentru care au fost instituite interdicții/restricții.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate pentru abaterile constatate este de 39.500 lei.

De asemenea, polițiștii au verificat peste 2.100 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Continuare AICI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism