Primăria Brașov începe plata indemnizațiilor, după alegerile locale

În perioada 12 - 16 octombrie, Primăria municipiului Brașov va face plata indemnizațiilor pentru președinții, locțiitorii, operatorii și membrii din cele 182 de secții de votare care au funcționat, în oraș, la alegerile locale din data de 27 septembrie.

De luni, încep plățile electronice pentru membrii secțiilor de votare, iar de marți, 13 octombrie, încep plățile pentru cei care au optat să își ridice personal banii de la casieria Primăriei.

Valoarea indemnizației pentru președinte, locțiitor și operatorul de calculator este de 1.225 de lei, iar pentru membri este de 775 de lei.

În prima etapă, de luni, se vor face viramentele pentru cei care au optat pentru virarea indemnizației în conturile bancare. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea (FOTO), a precizat: „Plățile se pot face doar în conturile bancare deschise pe numele celor care au fost membri în secțiile de votare și doar în conturile deschise la băncile comerciale. Membrii care au depus solicitare în conturi deschise pe numele altor persoane sau într-un cont Revolut sunt rugate să revină cu o solicitare de virare în cont de bancă comercială sau să se prezinte pentru ridicare în numerar. Persoanele care doresc... continuare AICI.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism