Profesor brașovean, sancționat pentru purtarea necorespunzătoare a măștii

 După ce un cititor mytex.ro ne-a sesizat cu privire la faptul că un cadru didactic de la Școala Gimnazială nr. 2 i-ar pune în pericol pe elevi, prin nepurtarea măștii de protecție, 

Polițiștii au făcut verificări, astăzi, la o școală din municipiul Brașov și au aplicat o sancțiune, după ce un cititor mytex.ro a sesizat faptul că un cadru didactic i-ar pune în pericol pe elevi, prin nepurtarea măștii de protecție.

„La Școala 2 din Brașov există un profesor de geografie care nu doar că nu poartă masca la ore, dar și încurajează elevii să nu o poarte. Elevii nu au curaj să îi atragă atenția și nici să reclame situația, colegii acestuia tolerează comportamentul (...)”, a sesizat cititorul mytex.ro. Polițiștii au stabilit că persoana reclamată este un bărbat în vârstă de 64 de ani. Cadrele de poliție l-au găsit la catedră pe profesor, purtând mască, dar au stabilit că, într-adevăr, s-ar fi întâmplat anterior să o poarte necorespunzător. Prin urmare, l-au sancționat. 

„În urma apariției în mediul online a unor relatări conform cărora un cadru didactic, ce activează într-o unitate de învățământ situată pe raza municipiului Brașov, nu ar respecta prevederile privind măsurile de protecție individuală, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat următoarele... continuare AICI.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism