Șofer bătut în trafic, la Brașov

 Un șofer a fost bătut de un alt conducător auto, astăzi, după o tamponare produsă pe strada Hărmanului din municipiul Brașov. La fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj de la Ambulanță. 

„Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Hărmanului din municipiul Brașov a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate două autovehicule, iar în urma producerii evenimentului, unul dintre cei doi conducători auto ar fi fost agresat fizic de către celălalt.
Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au constatat faptul că în urma evenimentului rutier, un bărbat, în vârstă de 39 ani, conducător al unuia dintre cele două autoturisme, l-ar fi agresat fizic pe celălalt conducător auto, un bărbat în vârstă de 61 ani.
Bărbatul în vârstă de 61 ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La testarea de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov a conducătorului auto în vârstă de 39 ani, din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,28 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent Nadia Olaru.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Sursa foto: INFO TRAFIC jud. BRAȘOV



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism