Șofer tras la răspundere, după un incident filmat în sensul giratoriu

 Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu după ce au vizionat o filmare în care se observă cum un biciclist era să fie rănit grav de un autoturism care i-a tăiat calea, într-un sens giratoriu din oraș.

„În urma apariției în mediul online a unor imagini care surprind un eveniment rutier petrecut pe strada Poienelor din municipiul Brașov, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii stării de fapt.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 60 ani, din municipiul Brașov și au stabilit faptul că acesta nu a nerespectat prevederile OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.
Totodată, ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 zile", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism