Tâlhari prinși de jandarmi, în centrul Brașovului

Doi bărbați au fost prinși de jandarmi, aseară, la scurt timp după ce ar fi tâlhărit un vârstnic, în zona Modarom - Poșta Centrală din municipiul Brașov. Cei doi suspecți au fost reținuți de jandarmi și conduși la Poliție.

„Aseară, după ora 22:00, un bărbat din Brașov a sesizat un echipaj de jandarmerie că a fost tâlhărit de doi tineri. Colegii noștri s-au deplasat în zona indicată, unde au identificat două persoane, care au fugit la vederea echipajului. Ulterior, cele două persoane au fost reținute, legitimate și conduse la secția de poliție pentru cercetări”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ion Zaharia. Cei doi suspecți au 21, respectiv 23 de ani. Bărbatul tâlhărit are 67 de ani și este din Brașov.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au întocmit dosar penal pentru tentativă de tâlhărie calificată. Ei au stabilit că, în jurul orei 23.30, bărbatul în vârstă de 67 ani ar fi fost agresat fizic de tinerii, care, inițial, i-ar fi solicitat verbal să predea suma de bani pe care o deține și i-ar fi verificat bunurile pe care le avea într-un rucsac. Detalii AICI



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism