Tâlhărie în interiorul unei societăți din județul Brașov

Un bărbat de 62 de ani, din Augustin - județul Brașov, a solicitat ajutorul polițiștilor, după ce societatea pe care o administrează ar fi fost „călcată” de hoți. Sesizarea a fost făcută duminică dimineață, în jurul orelor 5.30, la Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz. Bărbatul a precizat că două persoane necunoscute au pătruns în interiorul societății pe care o administrează, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că doi bărbați ar fi pătruns, prin efracție, într-o societate comercială amplasată pe raza localității Augustin, iar din incinta acesteia ar fi sustras bunuri. În momentul în care autorii au fost surprinși de către proprietarul societății, unul dintre aceștia ar fi fugit, iar cel de-al doilea, în încercarea de a-și asigura scăparea, ar fi agresat fizic două persoane”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

Făptașii ar fi doi tineri în vârstă de 22 ani, care au și fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IJP Brașov.

Cercetările continuă pentru „furt calificat” și „tâlhărie calificată”. Dosarul penal este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism