Controale în cascadă, pe DN 1, în județele Brașov și Sibiu

 Polițiști din cadrul Serviciul Rutier Brașov, în colaborare cu polițiști ai Serviciului Rutier Sibiu, au desfășurat o acțiune de control, în sistem cascadă, ieri, între orele 9.00 și 13.00, având drept scop depistarea și sancționarea șoferilor care încalcă regimul legal de viteză în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație.

La acțiune au participat 22 de polițiști rutieri, dintre care 18 de la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, care au utilizat dispozitive pentru măsurarea vitezei, respectiv 3 cinemometre TruCam și 4 aparate Autovision.

În urma desfășurării acțiunii, au fost constatate și aplicate 144 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 28.000 lei.

Polițiștii au reținut 9 permise de conducere, dintre care 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și unul pentru folosirea telefonului mobil în timpul mersului, concomitent cu încălcarea unei reguli privind circulația vehiculelor.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 117, în valoare de aproximativ 22.600 lei, au fost date de către polițiștii rutieri brașoveni. De asemenea, din totalul de 9 permise de conducere reținute, 6 au fost reținute de către polițiștii brașoveni. Totodată, aceștia au retras 2 certificate de înmatriculare.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism