Primarul Allen Coliban, consiliat de socrul polițistului Marian Godină

 Primarul Brașovului, Allen Coliban, a scris pe Facebook despre Radu Dascălu, fostul șef al Serviciului Criminalistic Brașov, pe care l-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ca membru al echipei sale de consilieri.

Radu Dascălu, care este socrul polițistului Marian Godină, oferă consiliere pentru eficientizarea activității Poliției Locale Brașov.

„Astăzi l-am prezentat în conferință de presă pe Radu Dascălu, noul meu consilier din cabinetul primarului, al cărui rol este să eficientizeze activitatea Poliției Locale. Radu Dascălu este fostul Șef al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Brașov, cu o experiență de 23 de ani în cadrul structurilor MAI. În prezent, este Evaluator șef, sisteme de management al calitatii și evaluator tehnic pentru laboratoare de expertiză criminalistică în cadrul Organismului Național de Acreditare din România – RENAR.
În următoarele două săptămâni ne vom ocupa de planificarea strategiei de eficientizare a Poliției Locale. Procesul va începe cu un sistem de evaluare a angajaților și al procedurilor interne și se va finaliza cu o reorganizare a acestei instituții.
Am toată încrederea în experiența dnului Radu Dascălu și în viziunea lui despre cum ar trebui să funcționeze Poliția Locală, astfel încât să fie un partener de bază al instituțiilor administrative locale, dar și al cetățenilor”, a scris Allen Coliban, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe informații - AICI





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism