Jandarmii brașoveni, ajutoarele lui Moș Crăciun (FOTO) / „Știm că fapta noastră este mică, dar ne rugăm ca Dumnezeu să o înmulțească!"

Jandarmii brașoveni au vrut ca și în această iarnă, înaintea sărbătorilor, să îl ajute pe Moș Crăciun și să le ofere daruri unor copii încercați nemeritat de soartă... Astfel, cadrele din Dumbrăvița au pus mână de la mână și au adunat bani pentru a cumpăra cadouri pentru prichindeii de la Asociatia Pro Vita Valea Plopului. Părintele Ionuț Ilea, de la biserica din Vlădeni, a organizat o colectă pentru copiii de la Asociatia Pro Vita Valea Plopului.

„Crăciunul este sărbătoarea dărniciei, lucru pe care îl știm atât de bine, așa că jandarmii de la detașamentul din Dumbrăvița s-au gândit să facă o faptă de suflet. S-au mobilizat și au adus fiecare, cu dragoste, câte ceva pentru copiii de la Valea Plopului: alimente neperisabile, jucării și hăinuțe. Mașinile de serviciu s-au umplut, așa că unul dintre colegi s-a alăturat și cu mașina personală, pentru a putea duce la biserică toate darurile lor. Mâine dimineață (n.r. în această dimineață), părintele de la Vlădeni va duce darurile lor la Valea Plopului. Știm că fapta noastră este mică, dar ne rugăm ca Dumnezeu să o înmulțească!", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Brașov, aseară.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism