Masterand la Universitatea din Brașov, diagnosticat cu o boală gravă / Șansa lui este... în Germania

Un tânăr de 23 de ani, masterand anul I în cadrul Facultăţii de Studii Economice, Universitatea din Braşov, are nevoie de sprijinul semenilor, după ce a fost diagnosticat cu „formaţiune tumorală de trunchi cerebral extinsă cerebelos drept – gliom infiltrativ” și i s-a recomandat tratament în Germania...

Cazul lui Andrei Raiu a fost prezentat de mytex.ro. Tânărului i s-a recomandat de către medici celebri din România să meargă la Institutul Creierului de la Hanovra, în Germania, pentru biopsie, tratament oncologic şi o eventuală intervenţie chirurgicală. Problema este... lipsa banilor.

Coșmarul tânărului a început cu niște dureri de cap. Andrei a început să simtă dureri de cap din ce în ce mai puternice şi avea momente când îşi pierdea echilibrul. La sfatul unei prietene de familie, asistentă medicală, el a mers la un computer tomograf, dar fără un rezultat concludent. După RMN, însă, a fost sfătuit de către medici să meargă la Iaşi, unde i s-a pus diagnosticul „tumoră de trunchi cerebral”.

A urma o consultație la o clinică din Bucureşti, unde i s-a pus diagnosticul de „formaţiune tumorală de trunchi cerebral extinsă cerebelos drept – gliom infiltrativ”. Prof. Dr. Vlad Alexandru Ciurea i-a spus că singura sa şansă este să ajungă la Institutul Creierului, la Hanovra, în Germania. Costurile ar ajunge, din păcate, între 50.000 și 100.000 euro. Familia şi prietenii s-au mobilizat exemplat pentru ajutorarea tânărului şi au pornit o campanie umanitară pe reţelele de socializare, iar oamenii au început să doneze. 

„Vă mulțumesc enorm pentru toate mesajele de susținere, ajutorul financiar și gândurile bune. Așa cum am mai zis, am intrat în această luptă încrezător că la final voi ieși învingător. E greu să afli că la vârstă în care toți au planuri de viitor, tu trebuie să cauți cei mai buni medici și toate variantele care să te ajute să te vindeci. Mai greu e să-i vezi pe cei dragi cum caută orice soluție ca tu să fii bine și trăiesc alături de tine stările prin care treci tu.
Nu mă gândeam niciodată că voi fi nevoit să trec prin așa ceva. Vestea a venit ca un șoc, iar prima întrebare a fost: «De ce eu?». Nu știu de ce eu, dar știu că suntem sortiți să trecem atât prin bune, cât și prin rele.
Am credință în Dumnezeu și încredere în medici ca va fi bine! Vă doresc sănătate vouă și celor dragi vouă!”, a scris tânărul, în urmă cu câteva zile, pe Facebook.

Cei care pot și vor să ajute au la dispoziție următoarele conturi deschise pe numele ANDREI CLAUDIU RAIU:
 
-Conturi Raiffeisen BANK:
Cont EUR RO14 RZBR 0000 0600 2223 6421
Cont LEI RO17 RZBR 0000 0600 1974 3855
Cod BIC - RZBRROBU
 
- Conturi Banca Transilvania:
Cont EUR RO47BTRLEURCRT0270828701
Cont LEI RO70BTRLRONCRT0270828702
SWIFT - BTRLRO22





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism