Femeie din județul BRAȘOV, dispărută în Germania!

 O femeie din județul Brașov este căutată de familia ei, după ce ar fi dispărut în Germania, unde se afla de câteva săptămâni, în vizită la copii, potrivit fagarasultau.ro.

Veronica Ailenei a dispărut din data de 30 ianuarie. Făgărășeanca se afla în Germania de la începutul lunii ianuarie, pentru a avea grijă de nepoțica sa. Femeia a plecat de acasă, în data de 30 ianuarie și de atunci nimeni nu știe nimic de ea. Conform jurnaliștilor făgărășeni, familia ei a încercat toate mijloacele pentru a o găsi... Au căutat-o în toată zona, au anunțat poliția, au luat legătura inclusiv cu Poliția de Frontieră, cu Consulatul General Roman din Munchen, dar și cu Poliția din România, în cazul în care ar fi plecat spre țara noastră.

De asemenea, au făcut anunțuri pe rețeaua de socializare, pe grupurile românilor din Germania, dar și în România, au sunat la prieteni din Făgăraș, însă fără succes.

„Noi, ca familia, a trebuit să facem un grup de căutare pe jos, dar și cu mașina, pentru că poliția germană ne-a spus că nu este un caz grav iar ei au și alte lucruri mai importante de făcut. Practic ne-au zis: «Căutați voi și ne anunțați dacă găsiți ceva», ceea ce nu mi se pare normal, pentru că dacă un german s-ar fi pierdut la noi în țară, s-ar fi făcut mai mult decât atât”, a spus Lela Ailenei, nora femeii dispărute, pentru fagarasultau.ro.

„Veronica Ailenei a dispărut în data de 30.01.2021. Când a plecat de acasa era îmbrăcată într-o geaca verde închis, cu pantaloni gri închis de trening și încălțări negre. Este mamă, bunică și sotie și ne dorim să o găsim cât mai repede cu putință. Ne este frică sa nu se fi pierdut. Dacă cineva are informații vă rugăm să ne contactați. Mulțumim. Locuim în zona Guglingen 74363
Ailenei Lăcrămioara : 015731617309
Gheorghe Ailenei : +49 157 31617310”, este doar unul dintre anunțurile postate de nora făgărășencei.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism