La BRAȘOV... Politician decedat alături de soție, într-un accident pe DN 73

Un politician din Teleorman și soția lui au decedat într-un accident rutier produs, luni seară, pe DN 73, în județul Brașov. Samuel Calotă și partenera lui circulau cu un autoturism Volkswagen Touareg, între Râșnov și Tohanu Nou, în momentul în care autovehiculul s-a răsturnat. Urmează ca polițiștii să stabilească împrejurările exacte în care s-a petrecut tragicul accident.

„La data de 08 februarie 2021, în jurul orei 22.00, pe DN 73, la km 116 + 100 m (între localitățile Bran și Râșnov), a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul, al cărui conducător a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe plafon. În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul celor două victime. Cadavrele au fost preluate și transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. În cauză, s-a întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent principal Nadia Olaru.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și trei echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă cu medic, însă victimele au fost găsite decedate.

Pe pagina de Facebook a lui Samuel Calotă, unde, culmea, ultima postare este poezia „Plumb" - scrisă de George Bacovia, „curg” mesajele de condoleanțe, oamenii fiind șocați de cele întâmplate.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism