Preot din județul Brașov, achitat de acuzațiile aduse de procurorii DNA

 Să fie judecătorii Tribunalului Brașov cu... frică de Dumnezeu? Întrebarea vine după ce preotul paroh Florin-Adrian Butum a fost achitat, alături de toți ceilalți inculpați, inclusiv de Parohia Cincu, pentru faptele de corupție de care erau acuzați de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, conform MYTEX.RO.

Florin-Adrian Butum, preotul paroh al parohiei Cincu, din cadrul Bisericii Ortodoxe Române, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Brașov după ce el și Parohia Cincu ar fi obținut ilegal peste 100.000 de lei de la APIA, pentru un teren aflat în realitate în poligonul militar de la Cincu. 

Ieri, judecătorii Tribunalului Brașov au dispus achitarea tuturor inculpaților, respectiv a preotului Florin-Adrian Butum, a Parohiei Cincu, a inculpatului Ioan Mămăligă și a inculpatului Gheorghe Tișcă.

De asemenea, s-a dispus ridicarea măsurilor asiguratorii luate pe parcursul urmăririi penale cu privire la bunurile aparţinând inculpaţilor.

În cauză, există drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Detalii - AICI.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism