Două surioare de 2 luni, "adoptate" de AMP

 Doi pui de urs de aproximativ două luni, care au rămas în condiții necunoscute fără mamă, au fost preluați de Asociația Milioane de Prieteni, la solicitarea unui sibian care i-a găsit înfometați și deshidratați.

„Drăgălășenie fără margini!
Două fetițe pufoase, orfane la numai 2 luni de viață, au ajuns aseară în grija echipei sanctuarului AMP Libearty. Micuțele ursulice au fost găsite lângă o casă din Biertan, județul Sibiu. Erau singure, înfometate și extrem de speriate! În zadar a așteptat-o omul pe mama urs...aceasta nu a venit, deși micuțele au strigat-o neîncetat. Pentru a le feri de pericole, să cadă pradă câinilor sau altor animale din zonă, omul le-a lăsat peste noapte în curtea lui, sperând că ursoaica va apărea. Nu a apărut nici peste noapte și nici a doua zi.

Văzând că ursulicele sunt slăbite, deshidratate, iar viața lor era în pericol și pentru că nu aveau nicio șansă singure, omul a decis să ne solicite ajutorul.
Datorită unei bune colaborări cu președinta Asociației Prietenii Berzelor, din Sibiu, micuțele au ajuns la timp în grija echipei sanctuarului și a medicului. Bun venit în pădurea de stejar AMP Libearty, micuțelor!", au precizat reprezentanții AMP. Mai multe imagini - AICI




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism