Marian Godină, mesaj de Ziua Poliției Române

 Marian Godină nu a lăsat nemarcată Ziua Poliției Române (VEZI ȘI: Polițiștii din BRAȘOV, la ceas aniversar, alături de toți colegii din țară - VIDEO), care a fost sărbătorită ieri. Pe lângă faptul că le-a transmis colegilor săi „La mulți ani”, polițistul brașovean s-a folosit de ocazie pentru a scrie despre meseria pe care a „îmbrățișat-o”.

„Nu ai cum să știi mare lucru despre ceea ce presupune o meserie până nu o practici măcar câțiva ani.
Îți poți doar imagina cât e de greu să fii șofer de camion, dar nu vei simți pe pielea ta până nu vei face chiar tu asta.
Te poți pune în locul unui miner pentru câteva clipe, iar imaginația te va ajuta să înțelegi că e o meseria foarte grea, însă nu vei ști niciodată cum e cu adevărat.
Îți poți imagina toate meseriile din lume, de la măturător, femeie de serviciu la inginer, medic, profesor etc dar niciodată nu ai să știi cum sunt ele cu adevărat dacă nu le vei practica.
Meseria de polițist mi se pare una dintre cele mai complexe și una dintre cele mai eronat înțelese de oamenii care nu o practică, deoarece imaginea acestei profesii este dată aproape întotdeauna de exemplele negative din rândurile polițiștilor.
E greu spre imposibil să faci pe cineva să înțeleagă cum e să fii polițist. Cel mai ușor înțeleg soțiile/soții polițiștilor, dar nici aceștia nu știu totul”, a scris el.

„Faptul că unii ajung polițiști după doi ani la Câmpina, trei ani la Academie sau încadrați direct și urmând doar un curs de trei luni mi se pare... CONTINUARE AICI




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism