PROIECT. Nocturnă pe două pârtii din Poiana Brașov

Consilierii locali brașoveni vor avea pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Realizare iluminat pârtie schi Lupului și Drumul albastru - Poiana Brașov”.

Prin acest proiect, Municipalitatea dorește să extindă perioada de schi pe cele două pârtii, atât pentru a crește atractivitatea stațiunii, cât și pentru a reduce presiunea existentă la mijloacele de transport pe cablu.

Cele două pârtii pe care se propune optimizarea, în această etapă - Lupului inferior și Drumul albastru - sunt pârtii deservite de telescaunul Lupului, astfel că lucrările presupun doar instalarea sistemului de iluminat.

Valoarea estimată a acestei investiții (construcție și montaj) este de 3,7 milioane lei, TVA inclus, iar durata de realizare, inclusiv partea de proiectare, este estimată la 8 luni.

Scenariul recomandat de proiectant presupune realizarea unui sistem de iluminat nou, compus din rețele de alimentare subterane, stâlpi metalici, aparate de iluminat cu tehnologie LED – iluminat normal și RGB pentru pârtia Lupului și iluminat normal pentru Drumul albastru, implementarea unui sistem de telegestiune, sistem de comandă DMX pentru proiectoare precum și sistem de monitorizare video și filmare evenimente sportive.

Mai multe informaţii - AICI



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism