Accident surprins de o cameră de bord, la Brașov (VIDEO)

 Două autoturisme și un autobuz RATBV au fost implicate într-un accident, în această seară, pe Calea București din municipiul Brașov.

„Astăzi, 09 aprilie 2021, în jurul orei 19.35, pe strada Calea București din municipiul Brașov a avut loc o coliziune între un mijloc de transport public persoane și două autoturisme. În urma producerii coliziunii, două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să fie transportate la spital.
La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier. Traficul este blocat", a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent principal Nadia Olaru.
O cameră de bord a surprins accidentul rutier. În imagini se observă cum unul dintre autoturisme, marca Audi, a „agățat” autobuzul RATBV, apoi a ricoșat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Ford. Evenimentul rutier a avut loc pe podul de lângă Decathlon. Imaginile surprinse de camera de bord au fost postate pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. BRAȘOV. Filmulețul poate fi văzut AICI!





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism