COVID-19. Polițiștii de la toate secțiile din Brașov, controale după relaxarea restricțiilor


Ieri, în intervalul orar 10.00 - 18.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secțiile 1 - 5, împreună cu polițiști locali, au desfășurat o acțiune ce a vizat prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și verificarea modului de respectare a măsurilor legale incidente prevenirii răspândirii virusului Sars-Cov-2.

Au fost verificate stațiile de transport în comun și zonele aglomerate din regiunea centrală a municipiului Brașov, fiind legitimate 65 de persoane.

„Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 16 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 14 aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare totală de 1.700 lei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Polițiștii brașoveni au efectuat și activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile impuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Amintim că, de ieri, au fost eliminate mai multe dintre restricțiile dispuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Spre exemplu, au fost eliminate restricțiile de circulație pe timp de noapte, iar purtarea măștii nu mai este obligatorie în aer liber, exceptând stațiile de transport în comun, piețele, târgurile și celelalte zone aglomerate.

Foto - arhivă

Pentru detalii despre măsurile de relaxare, CITIȚI ȘI:

Ce RESTRICȚII sunt ELIMINATE de astăzi?!... REVENIREA LA NORMALITATE

COVID-19. VIDEO. De poimâine scăpăm de obligația de a purta mască în exterior, cu mici EXCEPȚII / Ce alte RESTRICȚII se ridică! Anunțul președintelui Iohannis

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism