Șofer arestat preventiv după un accident soldat cu patru morți, pe DN 13

Un șofer de tir care a fost implicat într-un accident rutier, ieri dimineață, pe DN 13, în zona localității Rotbav - județul Brașov, soldat cu moartea a patru bărbați aflați într-un autoturism, a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi s-a dispus arestarea preventivă a acestuia.

„Conducătorul auto al ansamblului de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 42 ani, din județul Călărași, a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar la data de 15 mai 2021 instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei", a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Autovehiculul de mare tonaj a pătruns pe contrasens (pare-se, fără urme de frânare), lovind mașina în care se aflau cele patru victime. Nu este exclus ca accidentul să se fi produs pe fondul oboselii la volan.

Mai multe imagini - AICI.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cât costă meniul de la nunta Ginei Pistol cu Smiley

COVID-19. Polițiștii brașoveni, controale intense și în ultimele 24 de ore (VIDEO)

Percheziții în Brașov și în alte șapte județe, la suspecți de trafic de persoane și proxenetism